La Xarxa – Presentat el Barcelona Forum District, la nova àrea de negocis del Fòrum

Barcelona, 7 d’octubre de 2011 (La Xarxa)

Recasens destaca la iniciativa empresarial, que té compromís social i mediambiental i vol fomentar l’activitat cultural

La tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, ha assistit a a la presentació de Barcelona Forum District, una nova associació d’empreses i entitats ubicades a l’àrea del Fòrum compromeses amb la Responsabilitat Social Corporativa, ha informat el consistori mitjançant un comunicat.

Durant l’acte, la tinenta d’alcalde ha afirmat  que «aquest nou grup aporta gran valor afegit a la ciutat de Barcelona» i ha recordat que «apostar pel compromís social i per la preservació del medi ambient no només són valors necessaris en la nostra societat, sinó que és un element de competitivitat, ja que invertir en aquestes accions també aporta beneficis empresarials a curt i a llarg termini«.

Responsabilitat Social Corporativa
Barcelona Forum District vol ser un espai de negocis al servei de les empreses compromeses amb la Responsabilitat Social Corporativa, incorporant persones en risc d’exclusió social, primant el comerç just, consumint de manera responsable i lluitant contra el canvi climàtic. La nova associació també incorpora el foment d’activitats culturals. Aquest nou agrupa diversos hotels, empreses d’inserció social i altres negocis de la zona del Fòrum.

Sònia Recasens ha destacat que l’Ajuntament també aposta per aquests compromisos i ha posat com exemple la certificació Biosphere atorgada per la UNESCO que acredita Barcelona com a destinació de turisme sostenible o la incorporació de clàusules socials i ambientals en processos de licitació i contractació pública. La segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona ha manifestat el seu desig que Barcelona Forum District «sigui referent per a altres sectors empresarials de la ciutat».

Enlace a la noticia: http://www.laxarxa.com/infolocal/area-barcelona/noticia/presentat-el-barcelona-forum-district-la-nova-area-de-negocis-del-forum

 

Related Posts