Betevé – 28 hotels ofereixen caps de setmana gratuïts a famílies vulnerables durant les festes

Barcelona, 21 desembre 2019 (Betevé)

No tothom es pot permetre anar de vacances o pagar-se un cap de setmana en un hotel. Oci en Família als Hotels de Barcelona és la nova iniciativa per garantir que les famílies en situació de vulnerabilitat i d’exclusió social tinguin la possibilitat de gaudir plegats d’una proposta d’oci en cap de setmana a la ciutat. Amb aquest projecte, el Gremi d’Hotels de Barcelona, el Barcelona Fòrum District, la Fundació Trinijove i el programa Caixa Proinfància de la Fundació “la Caixa” treballen conjuntament per oferir la possibilitat de passar el cap de setmana del 20 al 22 de desembre en un hotel de Barcelona amb pensió completa i sense cost.

A la iniciativa hi participen 28 hotels que aquest cap de setmana acolliran a un centenar de persones entre pares i fills, en un total de 33 habitacions. A més a més, també es promouen altres activitats d’oci com l’accés al CaixaForum, al Museu de Ciències Naturals o a l’Aquàrium. Es tracta d’una proposta encarada a tota la família per poder unir el nucli familiar i, sobretot, perquè els més petits facin activitats a les quals normalment no podrien accedir.

Les instal·lacions, el principal reclam

“A vegades ens diuen que els programem menys activitats, perquè si no, no tenen temps de gaudir de totes les instal·lacions que tenim a l’hotel”, explica el director d’un dels hotels que hi participa. Sovint moltes de les famílies que participen en el programa aprofiten principalment tot allò que ofereix l’hotel, és a dir, passar temps a la piscina, a la sauna o senzillament descansar i gaudir de les vistes de les habitacions.

Recorregut gratuït amb Bus Turístic

Turisme de Barcelona i TMB  també s’han implicat de manera altruista i ofereixen a les famílies un circuit per la ciutat a la part superior del Barcelona Bus Turístic aquest diumenge, 22 de desembre. D’aquesta manera, les famílies que ho vulguin, podran gaudir d’una perspectiva panoràmica de la ciutat amb atenció personalitzada i una audioguia.

Related Posts